Perşembe, Temmuz 22, 2004

arama manyagi internet kullanicilari son zamanlarda yine birbirinden sahane kelimelerle siteye gelmisler:
pornografik ögeler
-orospu
-küçük orospu
-viyanada orospu
-güsel kadin
-siçan kadin

kisiler
-burcu kaya blogger
-metin uca
-faik mergen
-pisagor (?)
-fleetwood mac a de bak (??)
-engin titiz ilahi (???)
 
anlamsizlar
-donnie darko gönderme
-viyanada türk dükkani
-sevdicegim
-ben ve fotograflarim
-gogil (????)
-ay aksamdan
-acilsin
dinnemek istiorum örenmek istiorum müzüge acim hasretim manyagim ben diyenler icin bu haftanin önerileri:
chikinki - assassinator 13
badly drawn boy - river, sea, ocean
badly drawn boy - another devil dies
badly drawn boy - once around the block
badly drawn boy - a minor incident
oi va voi - refugee
oi va voi - yesterday's mistakes
radio mundial - eladron
les triplettes de belleville - bach a la jazz

hadi bakalim dinneyin bunnari bitince yenisini verijem
o kadar gusel bi dogumgunu hediyem var ki günnük, görsen agzin acik kalir valla. dur söle ceviriyim seni o tarafa da gosteriyim, hah bak evet su masanin yaninda duran masa. sindi o üst kismi var ya hani üzerinde resim olan, evet evet burcu yapmis boyamis falan böle, neyse sindi o üst kismi böle dönüyo, yok o tarafa degil hah evet böle sindi orayi ac eveeeet , sindi o dama tahtasi orasi onu kaldirinca da altindan  tavla cikio yaaa süfer degil mi yüksekligi falan da süfer böle süfer bi hediye.
olm günnük çok yanniz biraktim seni ya biliorum ama napiyim yani aylardir gün yüzü görmedim valla. önce dierlerine gore kolay gececegine inandigim son okul dönemi bir anda bir ödevler projeler sunumlar ve sinavlar yumagina donustu, sonra bu yumaga bir de bitirme ödevi eklenince son bir hafta kabus gibi gecti böle sabaha karsi yatarak ve ertesi gun de büssürü sey oldugunu bilerek ve hic rahatlayamadigim bir hafta yasadim. sonra finaller ki bitirmenin yaninda o kadar masumdular.
o kadar ugrasilan bitirme ödevi yaza kaldi sonra, 10 dakikalik bir karar verme sürem vardi riske giremedim sefgili gunnuk. ardindan bütünlemeye kalan sevgili örencimle bol bol ders bu arada almanya'dan red geldi bi yandan itü'ye hazirlik ve bu sirada geciktirilen bitirme ödevi, simdiden icin bayildi dimi.
itu mulakatindan cikar cikmaz baslanan bitirme ödevi yine uykusuz geceler ve günler ve hayatimi kurtaran insanlar burcu, zeynep ve eren, onlarsiz hicbisey olmazdi hakkaten.

ama simdi delice gecen 3 ayin sonunda master'a kabul edilmis, bitirme ödevini vermis, süfer bir dogumgunu yasamis ve süfer hediyeler almis (bunu annaticam birasdan) ve yakinda isalla güsel bi tatil yapacak bir insan olarak cok daha mutlu evet belki biras yorgun ama huzurlu bi insanim.

ya iste böle günnük, seninle de biras daha fazla ilgilenicem su bi iki hafta

Cumartesi, Temmuz 03, 2004

süfer dogumgunum oldu benim, kapidan girince kisisel fotograf sergim vardi her tarafta fotograflarim vardi, sonracima tango gosterim vardi ve agzim acik izledim alp ve duyguyu inanilmaz dansettiler, ve sonra ve sonra dj'lerim vardi, anil bey'in isittigi ortami eser bey atesledi hatirladigim kadariyla oradan cikana kadar hic oturmadim, ve sonra ve sonra süfer hediyelerim vardi hangi birine sevinecegimi bilemedim, herkese hersey icin cok tesekkur ederim. o kadar mutluyum ki.