Cuma, Aralık 30, 2005

yeni yıl hediyesi


benden herkese yılbaşı hediyesi.

Perşembe, Aralık 29, 2005

yılbaşı partisi


2. yak ısrarla geleneksel süper düper yılbaşı partisi. gelmek isteyenler ilandaki numerolardan biri -veya daha fazlası- ile iletişime geçebilir, seviyeli bir birlikteliğin ilk adımlarını atabilirler.

Çarşamba, Aralık 28, 2005

sürrealist satranç

vicdanımın azabı katran rengi dumanlar gibi doluyordu içime, siyah bile olamayacak kadar kara bir boşluk çürüyordu yavaş yavaş. üzerine yapışmış suçlar ve günahlar, bütün yasalardan ve dinlerden öte kendi onurumun yüzsüzce çiğnenişi idi.

Pazartesi, Aralık 05, 2005

michael wesely


pinhole olayının dibine vurmuş alman bir amca michael wesely. pozlama süresi kimi zaman iki seneyi bulan resimleri var, onun dışında yuvarlak yerine çizgisel bir delik açarak çektiği fotolar expressionist resimlere benziyor. bir projede de kutunun sadece arka tarafına değil her yüzeyine bir fotoğraf kağıdı koymuş da çekmiş ama onu nasıl becerdiğini çok anlayamadım, acaba tek seferde mi yapmış? her neyse, şiddetle tavsiye ediyorum.
http://www.wesely.org

gidenler...kalanlar


İTÜ öğrencilerinin fotoğraf çalışmalarından oluşan sergi 5-16 aralık 2005 tarihleri arasında itü mimarlık fakültesi binası'nda (taşkışla) gezilebilir.
giriş ücretsizdir. hepinizi bekliyoruz.

mekan: İTÜ Taşkışla Binası (Hyatt Regency Oteli karşısı) Taksim.
binadan içeri girdiğinizde önce sağa sonra sola döndüğünüzde vardığınız kantinin yanından yukarı çıkan merdivenler.

------------------------------
--------------------------
A photograph installation consisting from the works of ITU students can be seen between 5-16 December 2005 at the Building of ITU Achitectural Faculty (Taşkışla). Entrance is free. We'll be happy from your participation.

place:ITU Taşkışla Building (opposite of Hyatt Regency Hotel) Taksim.
when you enter the building take a right and then left. At the end of the corridor, take the wide steps to upstairs.