Çarşamba, Mart 10, 2004

müzügümüzü dinneyenner kösesini en son kimse okumuo die direk buraya almistim die hatirliorum, hatirlamiosam da sindi yabtim oldu:
kaizers orchestra: 6 kisilik bu marjinal grup bize soguk ülke norveçten sicak esintiler getiriyor. lambada rüzgariyla icimizdeki sapik dansciyi uyandiriyor. nesemize nese katior falan filan...

bunnar norvecin en iyi grubu falan secilmisler sindi aranizdan bazilarinin "ulan göt kadar norvecin en iyi grubundan ne olur" diyenleri döver gibiyim. canlarim benim. bu arkadaslar tom waitsvari bir müzik yapmaktalar ama yani öle piyano basinda yaptigi olum sIkIcIlIgIndaki sarkilari demiorum hani birsürü vurmalinin oldugu aksak ritmli sarkilari vardir ya onlar gibi. bunun yaninda zaman zaman jewish music esintileri ve progressive ska olarak adlandirmanin su an cok hosuma gittigi bi muzik türleri var diyebilirim. gurubun en cok one cikan elemani solist. farkli bir vokal teknigi var evladimin. israrla siddetle tavsiye ederim yani benim belki son bir sene icinde dinledigim en ilham verici grup.

Hiç yorum yok: