Perşembe, Temmuz 22, 2004

olm günnük çok yanniz biraktim seni ya biliorum ama napiyim yani aylardir gün yüzü görmedim valla. önce dierlerine gore kolay gececegine inandigim son okul dönemi bir anda bir ödevler projeler sunumlar ve sinavlar yumagina donustu, sonra bu yumaga bir de bitirme ödevi eklenince son bir hafta kabus gibi gecti böle sabaha karsi yatarak ve ertesi gun de büssürü sey oldugunu bilerek ve hic rahatlayamadigim bir hafta yasadim. sonra finaller ki bitirmenin yaninda o kadar masumdular.
o kadar ugrasilan bitirme ödevi yaza kaldi sonra, 10 dakikalik bir karar verme sürem vardi riske giremedim sefgili gunnuk. ardindan bütünlemeye kalan sevgili örencimle bol bol ders bu arada almanya'dan red geldi bi yandan itü'ye hazirlik ve bu sirada geciktirilen bitirme ödevi, simdiden icin bayildi dimi.
itu mulakatindan cikar cikmaz baslanan bitirme ödevi yine uykusuz geceler ve günler ve hayatimi kurtaran insanlar burcu, zeynep ve eren, onlarsiz hicbisey olmazdi hakkaten.

ama simdi delice gecen 3 ayin sonunda master'a kabul edilmis, bitirme ödevini vermis, süfer bir dogumgunu yasamis ve süfer hediyeler almis (bunu annaticam birasdan) ve yakinda isalla güsel bi tatil yapacak bir insan olarak cok daha mutlu evet belki biras yorgun ama huzurlu bi insanim.

ya iste böle günnük, seninle de biras daha fazla ilgilenicem su bi iki hafta

Hiç yorum yok: