Perşembe, Temmuz 17, 2003

günün gereksiz gruplari kösesine hosgeldinis:
the polyphonic spree:2347 tubaci 349879 saksafoncu 23 gitarist ve 698479 solistten olusan bu minimalist grubumus kliplerini mejburen otobüs minibüs gibi hacimsel doyum saylayabilecek tasitlarda ya kirlarda ve hatta bayirlarda yabiorlar, daha zayif ya da daha az görünmek amaciyla ise ortalama bir yunus büyüklügündeki vücutlarina ortasi kesilmis beyaz çarsaflar geçiriyorlar. Yunus büyüklügünde olan sadece esas elemanlari da o yuzden mi sürekli onu görüorus yoksa yunus büyüklügünde olduklari için onlari görmek zorunda kalip da onlari grubun esas elemanlari mi saniyorus bunu bilemiorum.
grubun bir dier nacizane özelligi de genelde bu tip -onlarin yabtigi daha dogrusu klibi üzerinden konustugumus solcir görl adli sarki- sarkilarin sonunda duymaya alistigimis grub üyelerinin gaza gelip hüaaöö zohoooo seklindeki bögürtü efektleri burada sarkinin basindan itibaren baslayiveriyor ve sonuna dek bitmek tükenmek bilmeyen bir tempoyla devam ediyor.
klip binbir görsel detay ve komiklikle dolup tasiyor, 20sinin birden ayni kadraja sigdigi bi görüntüde altta tombik sakalli bi amca resmen bögürüyo falan yani büsüü simdi burda saysam bitmez. bu kadar yeter size daha "the darkness" yazicam.

Hiç yorum yok: