Çarşamba, Ağustos 10, 2005

format değişikliği

evet, evet yanlış görmüyorsunuz. açıldığından yani ekim 2002'den beri aynı formata sahip sayfa sonunda isyan etti ve sayfa düzenini değiştirmezsen yeni blog göstermem bir daha, kendimi kapatır annemin evine giderim dedi. ben de sevgili serkan bey'in yardımlarıyla böyle yeni bir şekil ve şemal değişikliği yapmış bulundum. biraz eksikleri olsa da fena olmadı sanırım, değiştirdiğimin gecesi 79 kişi birden girince dudağım uçukladı, geçici birşeymiş şimdi yine normale döndü, ama yine de eskisinden yüksek günde 30 kişi falan geliyormuş -ne kadarı okuyor tabi bir de o var-, ne çok sevenim varmış, gözlerim doldu. neyse hayırlı uğurlu olsun efenim.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba ben serkan bey. yardımlarım karşılığında sözünü aldığım birayı içebilmiş değilim, hatırlatayım dedim. okurların önünde haciz memuru gibi dikilmek hoş değil, biliyorum, ama bir yandan beleş birayı da seviyorum.

ona göre.

steerpike dedi ki...

efenim sizi blog'un başlığını okumaya davet ediyorum, ne yazıyor orada? duyamadım? evet, hafıza kaybı değil mi? süs olsun diye durmuyor o orda herhalde, hatırlatsaydınız efenim hemencik alirdim biranizi -nublu'da degil tabi:)- ama artık iki bira ısmarlayacağım size, siz birini içerken diğerini kafanızdan aşağı boca edeceğim ki aklınız başınıza gelsin.