Cumartesi, Kasım 25, 2006

Dalgıç Booby Kuşları

Harun Yahya'nın 'Allah'ın Güzelliklerinden Bir Demet -3-' adlı güzide eserinden -Allah'ın Güzelliklerinden Bir Demet Daha' (bir kız bir kız daha bir kız daha

) da olabilirmiş neyse- gözüme çarpan güzel bir örnek. Daha ilk cümlede kendimizi Yahya'nın o yumuşacık argümanına teslim ediveriyoruz zaten. Ben bu derece inandırıcı, mantıklı ve ikna edici bir teze uzun süredir rastlamamıştım. Belki katoliklikteki Baba, Oğul ve Kutsal Ruh da Tanrı'dır, ancak tek bir Tanrı vardır süper-ikilemi bununla baş edebilir. Yine de emin değilim. Neyse hep beraber okuyalım dalgıç booby kuşlarını:

Deniz kuşu türlerinden biri olan yüksekten-dalan boobylerin geniş ve perdeli ayakları denizin yüzeyinde veya altında yüzmek için özel olarak Allah tarafından yaratılmıştır. Boobyler aynı zamanda da çok iyi birer dalgıçtırlar. Gagalarıyla balık yakalamak için denize dalarlar ve çoğunlukla belli bir süre ortaya çıkmadan denizin altında kalarak çok uzun bir mesafe yüzerler.



Bu ve daha fazlası için başlığa tıklamanız yeterli olacaktır. Her kısa örneğin sonunda Yahya'nın ne kadar zeki ve kıvrak çıkarımlarla bizi Allah'ın güzelliklerine havale ettiğini görünce gözyaşlarınıza -özellikle evrime inananlarınız- engel olamayacaksınız.

Hiç yorum yok: