Pazartesi, Eylül 29, 2003

yimmidötte bu hafta: almeyda bir punduna getirip masonu yoldan bana bi kilo baklava al diye cevirir ve nükleer silahtan fellik fellik kacan adami radyoaktivitenin göbeene salar, bu yaptigi mason'a reva midir, adam o kadar da kötü bi adam midir ve ona bir haftasi -ya da belki de bir gunu- kaldigini bildiren görevli ne kadar da soguk kanlidir, ve mason o radyoaktif maddeyi soluduysa nefes alip verirken onu da vermiyormudur? görevlinin de bi haftasi kalmamismidir ve eger öleyse bunu ona kim söyleyecektir.

kim neden bu kadar baglanmis oldugunu hala annayamadigimiz kizi fellik fellik ararken kiz tabi ki hemen iki dakkada tecavuzculerin -kesin onlar da müslümandir- eline dusmustur. küçük kiz sozkonusu oldugunda baska zamanlarda zerre güvenmedigi babasi aranir, jack durumu toparlar ve carol halasina gidmesini söler. tabi ki bir onceki sezondan az da olsa gerizekalilik mutasyonuna ugramis olan kim -yine- polislere guvenerek yarim saat sonra patlayacak olna ctu'ya yönelir.

jack allem edip kallem edip bi sekilde baskana ulasir ve ctu'dakilerin -orda oldugunu bilmedigi kizi dahil- bi kisminin hayatini kurtarmistir, fakat dikkatimizi ceken bir nokta sütten agzi yanan jack'in neden yoordu üfleyerek yemedigidir, eski jack'den daha bile atilgandir. bu noktada jack'in terörist arkadaslarina da yuh demek istiorum adamin kafasini kesti getirdi diye iki gunde adami hemen ekibe alip sonra da ezik telefoncuyu elinden kaçirmasindan süpelenmeyen teröristi nabim ben.

baskanin sinsi adami erik ise yine is basindadir, illa medyayi haberdar edecektir illa askeri isin icine sokacaktir ama amaci nedir yani ne istemektedir bomba patlasinmidir, yoksa onun da mason gibi bi haftalik -ya da bi günlük- ömrü mü kalmistir, eger öleyse neden böle siksok islerle urasmaktadir.neler oluyor bizedir?

Hiç yorum yok: