Perşembe, Ekim 12, 2006

nevizade'de üç sarhoş

yazın neredeyse tam ortasında, otoparktan bozma bir açık hava meyhanesinde, büyük ve kel alaka bir masada otururken, üç farklı kişinin tam o anda akıllarından geçenleri kağıda dökmelerinin bir sonucudur:

11.temmuz.2006.2335
I.
Azıcık sarhoş olmak ile çakırkeyf olmak ile gerçekten yani delice yani zilzurna sarhoş olmak arasında ciddi farklar vardır. Hepsinin kendi güzelliği olsa da ben bunlar arasındaki farkları anlatamayacak kadar sarhoşum şu an. Sanırım bu zilzurna sarhoş olmaya tekabül ediyor. Ama tam bir sarhoşluk içerisinde de değilim. Yine de oldukça mutlu olduğumu, bu garip insan topluluğu –garip derken insanlar değil de farklı insanların bir araya geldiği bu grup- içerisinde mutlu ve huzurlu ve hayatından memnun bir ruh hali içerisinde olduğumu, insanlarıyla beraber bu şehri çok sevdiğimi söyleyebilirim sanırım. Bu kadar. Bitti.

II.
Slide gitar blues’un temelidir.

III.
Tekila- mısır- nevizade- babam- nikotin bandı- olimpos- ali- bulmaca- ahtapot- WC- tünel- yeşillik- sektörel dergiler- yaşar holding- olican- kot pantolon- istifa- hoşnutsuz- avşar- Çarşamba- yorgunluk- floş royal- sevgili günlük

Hiç yorum yok: