Çarşamba, Ocak 17, 2007

baca temizliği

pek sevgili bloggerımız beta modundan kurtuluvermiş. bunun bir süredir farkında idim ve fakat ne şekilde üst seviyeye geçebileceğimi kavrayabilmiş değildim. sonra günlerden bir geçen gün bir baktım blogger beni çağırıyor. gel diyor. büyüdüm ben artık. bırak eski arayüzleri bir kenara, bana gel.
iyi dedim geçtim kesinlikle beta olmayan blogger'a. oh, ne rahat o bağlantıları, etiketleri düzenlemek, rengiydi, yazı tipiydi, adsense'iydi ayarlamak. güzelce bir elden geçirdim ben de blog'u, kulak arkalarını bile temizledim. yanlız bir kızım bıdırlarım kayboldu gitti tabi. last.fm listesi, tracker ikonu vs.

ama çok güzel oldu blog'um. siz sevgili okurlar için yazıtipini de büyüttüm, rahat rahat okuyabilesiniz diye, etiketler kodum, aradığınızı rahat rahat bulabilesiniz diye, bağlantıları kategorize ettim, sırf siz sırf siz ne nerede bilin diye. böyle de bir insanım işte.

neyse garip olan ben blog'u değiştireli beli günlük 30 olan hit sayısı bir anda 2'lere 3'lere düştü, nedenini kesinlikle çözebilmiş değilim. son zamanlarda pek birşey yazmadığım için olabilir ama yine de 2-3 gözlerimi yaşlarla doldurdu. neyse önümüzdeki postlara bakacağız artık.

bu arada yakında birçok kişinin bilmediği sevgili eski alkolizm, recepie for hate, rüya ve burçlar bloglarımızı da elden geçireceğim. onlar da çiçek gibi cillop gibi olacak.

1 yorum:

myst dedi ki...

istediğin gibifont değiştir, renkleri ile oyna, kutucukları yer yer oynat, süper oldu bu blogger süper...