Pazar, Aralık 08, 2002

ev istilacilarinin istanbul subesi burcu scognalli tarafindan istila edilen odam hunharca dekore edildi. Duvarin kenarinda disardan gelen nemle hemen yanindaki kendisinin portakal renklisiyle hibritlesen ve mükemmel bir görüntü kazanan mavi krapon kaadi arkasina karton dikilmek -gerçek anlamda-, üzerine fotograflar yapistirilmak ve duvara cakilmak suretiyle odanin sol ön kösesinde bir duvara eklendi. Hemen yanina yillardir dinlenmemis ve büyük ihtimalle çok uzun süreler de dinlenmeyecek olan eski plaklar ortalarindan duvara saapildi.
Odanin bir diger kosesinde durmakta olan dolabiln kapagina az önce duvara saapilmis olan plaklarin kaplarinin ortadaki deliklerine fotolar yapistirilarak bir foto albumü görüntüsü kazandirildi, bu arada plaklarin ve krapon kaadinin oldugu kosede duran ve gereksiz yer kaplayan masa üzerindeki pikap odanin baska bir kösesine konularak disari atildi ve dier masa sola dogru cekilerek orada ufak bir yastik kösesi yeri açildi.
Bütün bu deisikliklerle oda daha sicak ve daah genis bir görünüm kazandi bana göre. Odanin bu gunleri gormesini saglayan pastörize yogurt uzmani Burcu Kaymakligil'e tesekkurlerimizi bir borç biliyoruz. Biz kimsek artik?

Hiç yorum yok: