Pazartesi, Mayıs 29, 2006

lost'un yandan yemişi

Fiji'de 100'erli gruplar halinde adada yaşayacakmışız -uuv, gerçek survivor. herşey dahil göçebe fiyatı $220, avcı $440 savaşçı $660 olacakmış. hö?. göçebe olan avlanamıyo mu yani, avcının uşağı mı oluyo? savaşçı ona buna savaş açıp kesip biçebiliyor mu?
öyle beş yıldızlı otel ortamı değilmiş -yee beybi- ilk gidenlerin sadece tuvalet ve duşları olacakmış, e ıssız adaya gidiyoruz kardeşim bırak onlar da olmasın.
ilk gidenler fiji'li işçilerle birlikte kendilerinden sonra gelecekler için birşeyler inşa etmeliymiş -hmm-. e en son gelen grup yan gelip yatacak mı yani? bu arada...deminki cümlede bir gariplik var...fiji'li işçiler? napıyosunuz siz ya, ohooo.
adada elektrik olmayacakmış -züpper- ama güneş enerjisi ile internet erişimi sağlanacakmış -ayranı yok içmeye atla gider çeşmeye-.
crazyturk82:
-merhaba, fiji'de bir adada yaşıyorum, seviyeli bir muhabbete ne dersin?
this message could not be delivered:
crazyturk82:
-merhaba, fiji'de bir adada yaşıyorum, seviyeli bir muhabbete ne dersin?

"hay bulut kadar allah belanı". hamdiiii gelmiyo musun olm fijililerle alman kale maç var? abi dur maillerime bakıp geliyorum.

olmamış diyor ve 10 üzerinden 3,5 veriyoruz.

Join a timeshare island tribe in Fiji

not: bu arada sözlük'teki lost çılgınlığı canımı sıkmaya başladı artık. hepimiz çıldırıyoduk başlarda, hala da çıldırıyoruz, ama "geçen gün sabaha kadar bütün bölümlerini izleyip hayran olduğum, aşmış muhteşem dizi, sawyer'ın hastasıyım.
edit: kötüleyin arkadaşım, yine de süper dizi." formatında entryler girmedik. adamın sözlüğün formatından zerre kadar haberdar olmaması bir yana, entrysinin neden kötülendiğini sezebilecek kadar bile zekasının olmaması, kendisiyle aynı diziye hasta olmamdan utanmama sebep oluyor neredeyse." neyse

Hiç yorum yok: