Perşembe, Aralık 28, 2006

yılbaşı hediyesi

julia'nın kafasındaki geyik boynuzlarının sallantısını ekranda görme çabalarının lambaya püf de ile yapılan garip bir dansa dönüştüğü an. müziğin hızlandığı yerde görüntüleri de hızlandırınca komik oldu baya. iyi seneler herkese.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

iyi seneler :)

Adsız dedi ki...

hahahahahahahha,
ahaha
aha evt süper şeker olmuş, videoyu yemek istedim o derece.
allah'da sizi güldürsün efendiciğim, şimdi allah'ın işi yokta gelip bizimi güldürecek diyosunuz belki, belkisi mi var, birebir dedin, duydum, neyse, ne bilim ne işi var ki güldürsün işte.

Fröhliche Weinachten, ve pek tabi, ein fröhliches neues Jahr wünscht euch fıçı bira bodur.

Adsız dedi ki...

abi sabah sabah gulmekten geberdim. Gerci super tatli buldugum ilk basiyla gulmekten yerlere yuvarlandigim hizli kisim arasini editleyip biraz daha kisaltabilirmissiniz ama yani cok cok tatli olmus. Sonundaki yazi kisimlarinda da guldum bayaa. Mutlu yillar cekirgeler sizi.

Adsız dedi ki...

yahu ben demin comment birakmadim mi buna ne oluyor bu internete ne oluyor bu teknolojiye boyle kafam karisiyor.

Neyse efenim ne diyodum, ha, muhahaha cok komik super olmus yahu. Gerci acayip tatli buldugum basiyla, gulmekten yerlere yattigim son hizli kismi arasini editleyip biraz kisaltabilirmissiniz ama cok cok super tatli olmus yani. Sondaki yazi kisimlarina da cok guldum.

Mutlu yillar yuvarlak patatesler, sizi gidi cekirgeler sizi

Adsız dedi ki...

Vaaay anladiim, hemen cikmiyomus comment, once avsar beyimizin sansurunden geciyomus, hani ne bicim post ulan bu yavsak senin bimemneni bilmemneni diyecek insanlara karsi bi onlem olarak. O halde ben ayni commentten iki tane yollamis oldum avsar beyimizin gozlerine, diil mi avsar beysi, uy yerim ben seni, yerim, ubucubucubucu ubucubucubucu, evet ne diyoruk, hah, avsar beyimiz simdi dusunmekteler, ulan bunun birini mi onaylasaaaam, birini mi silsem, ayni cunku nasilsa, ama silsem silsem hangisini silsem deyu. Sen kafani cok takma tatlim, siliver gitsin ilkini, bunu da sil zaten, tamamen gereksiz bi prospektus commentidir bu.

Adsız dedi ki...

Ya olm hastalik gibi bu comment birakma seysi, bagimlilik yapti birakamiyorum. Bak bastan soyluyorum, bu su an yazdigim commenti de sil. Inan amacim anlamsiz comment uzerine comment yazarak blogunu sabote etmek degilk. Fakat Publish your comment diyorum, onume tekrar acilan pencere ne begenirsin? Kocaman bir Leave your comment emri ve altinda bembeyaz bir sayfa. Dayanamiyorum, emre itaat ediyorum. Sonra bi daha, bi daha, tanrim biri beni durdursun, comment manyagi oldum, avsarcim, senden af diliyorum, mutlu yillar diliyorum, opuyorum, pencereyi kapatmayi deniyorum (bana sans dile).

steerpike dedi ki...

valla hepsinin yayinladim irmagim, biri olmadan oburu eksik kalacakti. sabah sabah sen de beni pek guldurdun hatta bas agrim bile gecti o derece. biz simdi yilbasi agacini balkona sallayacaz ocagin 13u olmus. ulan ocagin 13u metenin doomgunu degil mi ya? ben bi meteyi arayim