Pazar, Haziran 12, 2005

meyhane önünde bekleşen garsonlar. ceketi sırtında, gözlüklü, kel bir adam. elinde iş çantası ve montuyla etrafa bakınan bir adam. pencerede aniden belirip benden ateş isteyen bir yabancı, şimdi menüden birşeyler seçmeye çalışıyor. göbekli, elinde tesbihi, buraların ağası gibi gezen bir amca. kovboy şapkalı, çizmeli, büyük güneş gözlüklü, gömleği dışarda, kot giymiş bir Türk. elinde kazı-kazanlarıyla masa masa dolaşan bir çocuk. saçları dökülünce ensesindeki saçları uzatmış bir genç ve kız arkadaşı. 3-5 kuruş paralarıyla eğlenmeye çıkan zenciler, fakirler belki ama daha mutlular.

kedilere ilgi göstermeyen çok az kız var.

"ben de bakayım şu ortamlara" der gibi oturmuş bir masaya çerezini yiyip birasını içen, beyaz çoraplı, bıyıklı bir amca. ne kadar önyargılıyız insanlar hakkında ama ne kadar çok şey söylüyor dış görünüşleri aslında.

bir gün takılar üzerine uzun bir inceleme yazacağım. kadınlar güzel olmayı bilmiyorlar, doğal güzelliklerinin takılarla ne kadar çirkinleşebildiğinin farkında değiller.

çorap ve don satan bir amca? kim nevizade'de çorap ya da don alır ki?

kıyafetleri ile pantolonlarının arasından belleri, sırtları ve hatta kıllarının çatalları görünen kızlar bu durumu gerçekten fark etmiyorlar mı? yoksa çok mu rahatlar? gidip, kıçının çatalı da çok güzelmiş, ya da belindeki oyukta yetiştirdiğin kıllara bayıldım" desem hoşlarına gider mi? güzel birşey söylesem, içten içe gider. kızların çoğu erkeklere endeksli yaşıyorlar. erkekler de öyle aslında ama onların farklı yöntemleri var.

hayat bilgisi'ndeki kopil geldi şimdi. o çocuk programında ne kadar eğlenceliydi. çocukları salak sanan insanlar çocuklardan daha salak.

a. 31.05.05 19:00

Hiç yorum yok: